VEILING TEAM 68

Om geld in zamelen voor de Stichting Roparun organiseert het ThiemeKobalt Roparun-team een veiling. Deze zal deels online plaatsvinden en deels live onder de hamer gaan

Te veilen items

De te veilen items zijn in verschillende categorieën onderverdeeld, zoals kunst, sport en muziek. Een van de items die geveild zal worden is een gesigneerde cd van Anouk!!

Online veiling

De online veiling zal starten op vrijdag 19 maart om 15:00 uur en sluiten op zaterdag 27 maart om 16:00 uur.

Live veiling

De live veiling wordt gehouden in het Topsport centrum te Almere op 27 maart a.s. De deuren gaan om 14:00 uur open en de veiling zal om 15:00 uur aanvangen. Hier kun je een routebeschrijving downloaden naar het Topsportcentrum. De veiling zal onder leiding staan van veilingmeester de heer Brinkman van Oprechte veiling, tevens is er een notaris aanwezig.

Wil je aanwezig zijn bij de live veiling op 27 maart, laat het ons dan even weten door een mail te sturen naar inge.bakker@kobalt.nl onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. De persoonsgegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en niet aan derden worden gegeven.

Telefonisch bieden

Indien je niet aanwezig kunt zijn bij de veiling, maar wel graag een bod uit wilt brengen is het ook mogelijk om telefonisch te bieden. Je kunt hiervoor ook contact met ons opnemen via het onderstaande mail adres, vermeld daarin je naam, adres, telefoonnummer en het item waarop je wilt bieden. Wij zorgen er vervolgens voor dat je gebeld wordt als het item waar je op wilt bieden onder de hamer gaat en kun je per telefoon je bod uitbrengen.

Muzikale begeleiding

Voor en na de veiling zullen de muzikanten van Mijne Heeren optreden. Gearrangeerde standards vervlochten met eigen composities,

kleurrijke harmonieën met uitdagende ritmen en stijlwisselingen met als doel hun publiek te verrassen, inspireren en recht in hun muzikale

hart te raken. Een band die je laat swingen maar ook mee neemt op een intieme reis langs gevoelige ballads. Op het repertoire van Mijne Heeren staat Jazz, een vleugje Latin, Standards en eigen composities. Samen met de theaterachtergrond van hun gedistingeerde leading lady zet Mijne Heeren een unieke performance neer waar niemand omheen kan.

Vragen?

Kijk op www.team68.nl voor meer informatie of neem contact met ons opnemen via inge.bakker@kobalt.nl.