Rock Explosion 007

Tribute night to Bon Jovi, Anouk and Led Zeppelin

Wanneer:19 mei 2007

Waar:De Waerdse Tempel, Heerhugowaard

Aanvangstijd: 20:30 uur

Entree:7.50 euro

Kaarten bestellen:www.dewaerdsetempel.nl

Het concept:

Rockexplosion is een rondreizend Tribute-festival geïnitieerd en grotendeels georganiseerd door de Bon Jovi Tributeband Jon Bovi. Uniek aan dit Tribute-festival is dat de deelnemende bands van het begin tot aan het eind verantwoordelijk zijn voor het hele spectra aan zaken dat georganiseerd dient te worden rond de organisatie van het festival. Er komt geen managementbureau, boeker of organisator aan te pas. Bij Rockexplosion draait het echt om de bands, dus echt om de muziek.

————————————————————————————————————————

Op zaterdag 19 mei 2007 staat poppodium de Waerdse Tempel in Heerhugowaard in het teken van drie bands die een spectaculaire ode brengen aan hun favoriete bands en artiest. Een afgebakend feest der herkenning, want wat je ziet, is wat je krijgt. Geen coverbandjes die van de hak op tak door de pop- en rockgeschiedenis heen scheuren, en daarmee recht doen aan de hedendaagse zapcultuur. Nee: drie bands die de tijd, de rust, de moeite en de passie opbrengen om echt in de huid te kruipen van een band en een artiest: Daarmee weten ze het gevoel en de beleving van muziekliefhebbers nog meer te prikkelen en wordt het feest der herkenning een feest van herkenning en emotie. Je mag het niet missen????..

Jon Bovi: The Dutch Bon Jovi Experience

Jon Bovi brengt een Tribute aan de mega rockband Bon Jovi uit Amerika. In slechts een jaar tijd is Jon Bovi de Bon Jovi Tribute band uit de Benelux geworden en hard op weg om Europa te veroveren.

Jon Bovi brengt een weergaloze spetterende en herkenbare Bon Jovi rockshow.Jon Bovi speelt een Bon Jovi repertoire dat 25 jaar beslaat. Vanaf de eerste Bon Jovi plaat tot aan de laatste dvd. Van Runaway, Wanted Dead Or Alive, Livin On A Prayer, Always, Keep The Faith, It?s My Life, tot aan de laatste single Who says you can´t go home.

Jon Bovi bestaat uit vijf ervaren rockers met allemaal een groot Bon Jovi-hart. Jon Bovi is op zoek

naar alle Tommy?s en Gina?s die verlangen naar een schorre keel aan het eind van de avond. Die verlangen naar een fantastische rockavond zonder dat ze daarvoor jarenlang op een concert van Bon Jovi hoeven te wachten.

The Relic: Tribute to Anouk

The Relic is een top 100 coverband en speelt het beste uit de top 100 met de nadruk op het stevigere werk. Deze avond zal de zangeres van The Relic in de huid van Nederlands succesvolste rockzangeres ooit kruipen: in de huid van Anouk. En reken maar dat deze zangeres net zo stevig en gevoelig als Anouk kan zingen. The Relic bestaat uit een groep gedreven muzikanten die zichzelf graag een avondje in het zweet werkt. Maar dan wel met alle remmen los!

Black Dog: Tribute to Led Zeppelin

Led Zeppelin, de legendarische rock-band pioniers van de jaren zeventig! Hun combinatie van pittige blues en overweldigende rock heeft hen voor eeuwig een plaats gegeven in het pantheon van de muziekgoden. Robert Plant's ruwe stem, Jimmy Page's explosieve riedels en het sonisch-ritmische geluid van de bassist John Paul Jones en drummer John Bonham wervelen, weergalmen en botsen tegen elkaar op. Blackdog is een spetterende Led Zeppelin Tributeband die het repertoire van Led Zeppelin op overtuigende wijze speelt.Zelfs als je niet van Led Zeppelin houdt is het te gek: er wordt zo goed, enthousiast en met plezier gespeeld dat je gewoon meegesleept wordt.