Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op anouk.startpagina.nl

Anouk in Sportpaleis

  • Beheerder anouk.pagina.nl

    Anouk staat 9 & 15 november in het Sportpaleis in Antwerpen

    Het concert wat Anouk op woensdag 9 November in het Sportpaleis te Antwerpen gaat geven is helemaal uitverkocht! Daarom heeft Anouk besloten een tweede concert te gaan geven op dinsdag 15 november 2005!

    Alleen maar goed nieuws over Anouk. De blonde Nederlandse zangeres beviel van een wolk van een dochter en er werden massaal tickets gekocht voor haar concert op 9 november, met als gevolg dat deze show helemaal uitverkocht is. Een tweede concert is intussen bevestigd. Ook op dinsdag 15 november zal Anouk te zien, te horen en mee te maken zijn in het Sportpaleis. Reserveer snel als je erbij wil zijn.

  • rene swagers

    terecht

    anouk is wat nederland betreft nummer 1

    de rest op rock/popgebied van hollandse bodem is niet echt om van te schrikken…echter na het beluisteren van new york moet ik wel tot de conclusie komen dat de meeste nummers nog steeds een te groot nederpopgehalte hebben..uitzonderingen met stip zijn dan girl/heaven knows/en lost…de rest zwemt!!!!!

    toch een toptalent met een gouden keel

    veel succes